• Τηλέφωνο: 2106015702

  • Τηρούμε όλα τα πρωτόκολλα απολύμανσης και καθαριότητας

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ
Νιώσε σαν κάτοικος!
Elvita Stay - Αθήνα


ELVITA APARTMENTS

Φαραντάντων 27, 11527 Αμπελόκηποι – Αθήνα

Διαθέσιμα διαμερίσματα σε μία καινούργια πολυκατοικία, με εύκολη πρόσβαση στο μετρό και κοντά στο Πύργο Αθηνών, σε σημεία υψηλού ενδιαφέροντος: Λαικό Νοσοκομείο, Νοσοκομείο Παίδων, Ιπποκράτειο Νοσοκομείο, Ευρωκλινική Αθηνών, Νοσοκομείο Έλενα, Νοσοκομείο Αλεξάνδρα, Νοσοκομείο Αρεταίειο, Νοσοκομείο Ευγενίδειο. Mόλις 3,5 Km από την πλατεία Συντάγματος.


ELVITA APARTMENTS 2 
 

Μεσσηνίας 40, 11526 Αμπελόκηποι – Αθήνα

Διαθέσιμα διαμερίσματα σε μία καινούργια πολυκατοικία, κοντά στο παρκο της Χωροφυλακής με εύκολη πρόσβαση στο μετρό και κοντά σε σημεία υψηλού ενδιαφέροντος: Νοσοκομείο Ερρίκος Ντυνάν, Νοσοκομείο Παίδων, Νοσοκομείο Ερυθρός, Νοσοκομείο «Η Σωτηρία», Στρατόπεδο Ζορμπάς. Μόλις 3,5 Km από την πλατεία Συντάγματος.


ELVITA APARTMENTS 3

Έβρου 51, 11527 Αμπελόκηποι– Αθήνα

Διαθέσιμα διαμερίσματα & στούντιο σε μία καινούργια πολυκατοικία δίπλα από το Ιπποκράτειο Νοσοκομείο και πίσω από τον Πύργο Αθηνών, με εύκολη πρόσβαση στο μετρό. Σε προσβάσιμη απόσταση από το Λαϊκό Νοσοκομείο, Νοσοκομείο Παίδων και Ευρωκλινική Αθηνών, Νοσοκομείο Έλενα, Νοσοκομείο Αλεξάνδρα, Νοσοκομείο Αρεταίειο, Νοσοκομείο Ευγενίδειο.


ELVITA SPATA
 Luxurious Villa 

Αγ. Γεωργίου 15, 19004 Σπάτα – Αττική

Μία (1) μεγάλη και καινούργια διαθέσιμη μεζονέτα- μέγιστης χωρητικότητας 12 ατόμων- 5 υπνοδωμάτια και 3 μπάνια, πλήρως εξοπλισμένης, στο κέντρο μίας περιοχής ιδανικής για άνετη και ευχάριστη διαμονή, 2,5 Km απο το Αττίκο Ζωολογικό Πάρκο και 10 Km μακριά από το Αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος και το Athens Metropolitan Expo.


ELVITA ATHENS
 Maisonette 

Νηρέως 14, 17561 Παλαιο Φάληρο– Αθήνα

Μια (1) καινούργια πολυτελής και άνετη μεζονέτα- ρετιρέ τριών υπνοδωματίων, με θέα στην θάλασσα στη περιοχή του Φαλήρου, μόλις 400μ. απο τη μαρίνα Φλοίσβου και 16 λεπτά με τα πόδια από το Πολιτιστικό Ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος» και 7χλμ απο την Πλατεία Συντάγματος. Το διεθνές αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος βρίσκεται σε απόσταση 35χλμ από το κατάλυμα.